O nama

20 GODINA USPJEŠNOSTI

20 godinaTvrtka 3tcable d.o.o. Opatija, osnovana 1993. sa ciljem provođenja vlastitih i tuđih inovativnih rješenja u proizvodnji elemenata iz domene telekomunikacijskih mreža a kasnije i uvođenja novih tehnologija i novih usluga iz istog područja. Tvrtka je tako uvela na hrvatsko tržište oko 300 proizvoda, 10-tak vlastitih inovativnih rješanja, te razvila niz tehnoloških inovacija zajedno sa partnerima iz različitih tehnologija.

Tvrtka broji 20 stalno zaposlenih te još čitav niz delegiranih firmi i obrta. Inženjerski kadar, svi obučeni i doškolovani u svojoj domeni sačinjavaju srž ove hrvatske tvrtke. Čitav niz svjetskih predstavništva osiguravaju ovoj tvrtki vodeću ulogu u održavanju, izgradnji i upravljanju širokopojasnim mrežama.

INTEGRATOR KOMUNIKACIJSKIH TEHNOLOGIJA

i-integracijaIntegracijom svih komunikacijskih tehnologija i aplikacija svojim klijentima kontinuirano pružamo neograničene mogućnosti izbora komunikacijskih rješenja, visokokvalitetne opreme, sustava i podrške, te iznimnu vrijednost za njihov novac.

USLUŽNOST PO NAČELU “KLJUČ U RUKE”

i-kljucSpecijalizirani smo u planiranju, dizajniranju, projektiranju, upravljanju i integraciji svih komunikacijskih sustava koji jamče dugoročnu kvalitetu, te kontinuiranu pouzdanost, učinkovitost i zadovoljenje današnjih ali i budućih potreba.

STRUČNJAK U KOMUNIKACIJI, POVEZIVANJU I UPRAVLJANJU

i-povezivanje

  • telekomunikacije
  • svjetlovodne mreže
  • računalne mreže
  • kabelska televizija i internet
  • tehnička zaštita
  • inteligentni sustavi i automatizacija

ZADOVOLJAN KUPAC KAO KULTURA TVRTKE

i-zadovoljniPrepoznali smo važnost usmjerenja na kupce te u tvrtki kreirali takvu kulturu koja uvažava interese kupaca kao partnera u ostvarivanju njegove uspješnosti. Stvaranje potpunog zadovoljstva kupaca naš je izazov i ključni element poslovne strategije.

MISIJA

i-misijaNaša misija je svojim poslovanjem, kroz inovacije i unapređenja, kontinuirano stvarati nove vrijednosti korisnicima naših proizvoda i usluga, poslovnim partnerima i zaposlenicima te društvu u cjelini.